League One: Abax Stadium , Lör 10/3 kl 16:00

44, Andrew Hughes 74, Michal Zyro
59, Marcus Maddison
81, Jack Marriott
84, Jack Marriott

Det blev en tung lördag eftermiddag för Charlton då man förlorade borta mot Peterborough med 4-1 och kvalplatsen seglade allt längre i från oss  !

Charlton spelade en ytterst viktig match borta mot Peterborough och visst hade vi på känn att det skulle bli en tuff match, men förlust med 4-1 var knappast det resultat vi hade hoppats på i kampen om en kvalplats.

Siffrorna speglar inte matchen, för det var en jämn kamp, men hemmalget var desto effektivare framför mål och det avgjorde helt och hållet.
Båda lagen hade bra chanser, men det blev bara ett mål i första halvlek och det gjordes av hemmalagets Andrew Hughes som styrde in en retur strax innan paus.

Början på andra halvlek blev mycket händelserik där först Charlton fick straff i 55:e minuten, som Josh Magennis sköt svagt utanför, sedan får hemmalaget straff i 59:e minuten som Marcus Maddison säkert sätter dit till 2-0 och tunga huvud direkt för bortalaget.
Karl Robinson försökte ändra matchbilden med tre tidiga byten och polacken Michael Zyro reducerade också i 74:e minuten !
Sedan jagades det en kvittering, men i stället var det Peterborough som tog tillvara på sina chanser och gjorde både 3-1 och 4-1 i slutet på matchen genom Jack Marriott och ridå ner för gästande Charlton.

Detta innebär att det kommer att bli riktigt svårt att nå en kvalplats, men kan vi plocka ett par vinster i kommande matcher så kanske vi kan vara med i racet igen !?