Ligacupen: St James Park , Tis 8/8 kl 20:45
Domare: Tim Robinson
Publik: 2699

54 Lee Holmes                                                       72 Billy Clarke
                                                                               79 Regan Charles-Cook

Trots att Charlton bytade ut alla elva spelarna från lördagens match så vann man borta mot Exeter i ligacupen med 1-2.

Mr Karl Robinson stuvade om rejält när Charlton skulle möta Exeter borta i Ligacupens första omgång, eller Carabao Cup som det så fint heter numera.
Alla elva som startade i ligapremiären mot Bristol Rovers var nu utbytta av elva nya spelare varav sju var egna produkter !

Många trodde nog på förlust och uttåg ur cupen direkt, men de spelare som nu fick chansen gjorde en riktigt bra match och vann också rättvist med 1-2.
Det dröjde dock till en bit in i andra halvlek innan första målet kom och det var hemmalaget som inte helt rättvist tog ledningen.
Men det unga Charlton laget fortsatte att spela bra och fick sedan utdelning i 72 min då inbytte Billy Clarke kvitterade och sedan av bara farten gjorde unge Regan Charles-Cook 2-1 i 79 minuten.
Efter detta hade Charlton full koll på matchen och var närmare 1-3 än att Exeter skulle kvittera.

Nu väntar en gansla intressant lottning då 13 av Premier Leauge klubbarna går in i turneringen , så en bra lottning med hemmaplan mot typ Crystal Palce hade ju kunnat vara en riktig morot för våra supporters och äveb för hela laget.
En annan sak som var riktigt bra med Exeter matchen var 308 Charlton fans som åkt hela vägen för att se denna match i cupens första omgång en helt vanlig tisdag kväll, riktigt stark siffra.