League One: The Valley , Lör 20/1 kl 16:00
Publik: 10140

31, Joe Aribo 41, Erhun Oztumer
73, Kory Roberts (självmål)
89, Stephy Mavididi

Charlton fortsätter att imponera och i lördags mot Walsall spelade man till sig tredje raka segern !

Efter en tung period under november/december månad börjar återigen Charlton att prestera och är nu uppe i tre raka segrar efter en 3-1 vinst mot Walsall hemma på The Valley.
Det innebär att vi just nu innehar en kvalplats, nio poäng trån Blackburn som ligger tvåa på uppflyttningsplats.

Karl Robinson fick tillbaka Chris Solly och Tarique Fosu till gårdagens match där Walsall spelade en trevlig fotboll, men man var aldrig riktigt nära att störa hemmalaget som var klassen bättre denna eftermiddag.
Förutom tre mål framåt, hade man tre ramträffar och ett antal riktigt bra läge att utöka målskörden, där bland annat Josh Magennis hade två friläge, men några mål blev det inte för nordirländaren som kommit in i århundradets måltorka !
I stället så var det Joe Aribo som gjorde 1-0 i 31 minuten, men Walsall kvitterade sedan strax innan pausvilan, inte direkt rättvist.

Men Charlton trummade på, men fick trots bra målchanser vänta till 73:e minuten då Stephy Mavididi slog ett inlägg som Kory Roberts styrde i egen bur.
Sedan var det i stort sett spel mot en bur resten av matchen och Stephy Mavididi gjorde återigen ett snyggt mål i 89:e minuten och fastställde slutresultatet till 3-1.
Nu väntar det bortamatch mot Blackpool i nästa omgång och om ryktena stämmer kommer vi att förstärka truppen i början på veckan med inlånade duon Sullay Kaikai från Crystal Palace och Michal Zyro från Wolverhampton vilket gör att Karl Robinson nu börjar se ljuset i tunneln, där dels ett till par skadade spelare är på väg tillbaka då kryddat med dessa två lån, så hoppet lever fortfarande !