League One: The Valley , Tis 21/11 kl 20:45
Publik: 8801

35, Jake Forster-Caskey 13, Matthew Gillam
60, Jake Forster-Caskey

Bottenlaget Rochdale blev en svår nöt att knäcka, men till sist blev det tre härliga poäng in på kontot !

Efter poängtappet senast mot MK Dons som kvitterade på övertid så trodde nog många att Charlton skulle ta revansch och köra över bottenlaget Rochdale hemma på The Valley.
Men så blev inte fallet, men till sist lyckades i alla fall hemmalaget spela hem alla poängen efter en tuff match som slutade 2-1.

Charlton körde med samma startelva som mot MK Dons och man startade också matchen mycket bra, med bra bolltempo som fick bortalaget jaga mycket boll.
Men trots detta så gör Rochdale 0-1 på sin första riktiga målchans genom Matthew Gillam och efter detta tappar Charlton de mesta av sitt spel.
Rochdale spelat tufft på gränsen till fult och där har vi nog också Charltons akilleshäl denna säsong, de har stora problem med de lag som inte låter Charlton rulla boll som de vill och spelar ett tufft spel mot dem.
Men trots detta lyckas Charlton kvittera i 35:e minuten genom Jake Forster-Caskey och just då var det inte direkt rättvis för Charlton spelade inte bra.

I pausen tog Karl Robinson ut Ben Reeves som inte var lyckosam i går och in kom Karlan Ahearne-Grant, en talang som haft det tufft en längre tid, men som kom in och gjorde skillnad i matchen.
Så i andra halvlek blev spelet betydligt bättre och efterhand som Rochdale tröttnade blev det mer och mer Charlton, men för detta var inte bortalaget ofarliga utan man skapade bra chanser.
Men det var hemmalaget som gjorde halvlekens enda mål då återigen Jake Forster-Caskey visade framfötterna och tryckte in 2-1 efter 60 minuter.
Efter detta mål fanns det chanser åt båda hållen, men Charlton redde ut stormen.
En holmgång gav oss tre härliga poäng och på lördag väntar en tuff bortmatch mot Scunthorpe, ett lag som lär spela på samma vis som Rochdale gjorde i går !