League One: The Valley, Lör 3 februari kl 16:00
11,747 (1,381 - Oxford United)

63, Kashi 76, Henry
78, Magennis 89, Kane
90+4, Ledson

Charlton?!? Vad händer? Trots ledning två gånger så blev det förlust, total katastrof…

KR gjorde två byten från senaste matchen mot Walsall och Jake Forster-Caskey och Tariqe Fosu ersatte Joe Aribo and Ben Reeves. Fosu hade en fantastisk chans redan i den åttonde minuten med flera efterföljande chanser under 10 minuter efter det.

Oxford skapade sin försa chans i den 16 minuten och hela The Valley höll andan, Jon Obika fick till en riktig raket med sin högerfot men den gick utanför.

Charlton skapade flera chanser och ”knackade på Oxfords dörr” flera gånger. Mavididi fick första halvleks sista chans men ”de gulas” försvarare blockerade fint. 0-0 i halvtid.

Charlton började andra halvlek med att pressa hårt och målet kom i den 63 minuten genom Kashi. Det var ledningsmålet och Kashis första för Charlton. Dessförinnan hade Amos precis gjort in första riktiga räddning i matchen.

Henry gjorde ett fint mål i den 76 minuten med ett perfekt placerat skott utanför Charltons box letade sig in i nedre hörnet. 2-1 kom i den 78 minuten med mål av Magennis.

Med 7 minuter kavar hade Oxford en chans som träffade stolpen och det blev en direkt vändning av Charlton där Kashi gick ner i boxen och det var nära att det blev straff. Matchen börjar lida mot sitt slut men i den 89 minuten kvitterar Oxford. Oxford kontrollerar sedan minuterna som följder och när klockan står på 90 + 4 så kommer det avgörande målet – ridå ner! Katastrof.