League One: The Valley , Lör 6/1 kl 16:00
 1 - 0  (1 - 0)
Domare: Lee Swabey
Publik: 9972

27, Stephy Mavididi

Efter sju sorger och åtta bedrövelser blev det så äntligen en seger då Oldham gästade The Valley.

Två lag helt utan form stötte på varandra på The Valley i lördags och efter en lång väntan så blev det äntligen seger för Charlton med 1-0.
Matchen var ganska medioker, men det kanske var ganska väntat med två formlösa lag.

Positivt till matchen var att Patrick Bauer, Joe Aribo och Stephy Mavididi (lån från Arsenal) gick in i startelvan, men negativt att Naby Sarr skadade sig på uppvärmningen, medan Ben Reeves började på bänken och Jake Forster-Caskey återigen var skadad.

Charlton startade matchen bäst och Ricky Holmes hade ett skott i ribban som borde blivit mål, men sedan var det dåligt med heta chanser.
Vi fick vänta till 27 minuten då inlånade Stephy Mavididi gjorde en liten soloraid och ganska enkelt fick han springa förbi ett par Oldham backar och 1-0 var ett faktum

Om det var Charlton som var lite bättre i första halvlek, så var gästande Oldham något bättre i andra halvlek.
Men spelet blev sämre och sämre så även om Oldham hade bollövertag så skapade man inga direkta heta chanser, så Ben Amos fick äntligen hålla nollan vilket kan vara viktigt för hela laget då man haft svårt att hålla sina ledningar i slutet på matcherna.
Men nu blev det äntligen seger och härnäst väntar Bury, en match som vi borde kunna vinna och då är vi återigen med i jakten på en kvalplats.