League One: The Valley , Lör 19 aug kl 16:00

2,      Magennis 79, Richards
61,    Holmes
90+4 Forster-Caskey
90+7 Forster-Caskey

Som bönhörd får Robinson och hans och vårt Charlton utdelning på sina chanser och lite revanch för förlusten mot Plymouth. Segern var rättvis och fyra mål var välgörande inför fortsättningen, även om siffrorna till slut blev lite väl stora sett till matchens utveckling.

Hur bra är Charlton? Hur bra är Northampton? Det är viktigt att ha det i åtanke efter en seger med 4-1. Northampton har nu förlorat alla sina inledande matcher inklusive cupförlust. Och den här matchen stod och vägde lite i slutet innan de två sista målen för Charlton kom på övertid. Jag menar det är viktigt att vara ödmjuk inför fortsättningen och inte dra för stora växlar på de stora siffrorna här.

Det var emellertid bra att Magennis och Holmes fick näta och Kashi gjorde en helgjuten insats om man får tro detta sköna charltonfan som också sammanfattar matchen och sprider känslan från The Valley på ett förträffligt sätt för oss som inte var där :D

Charlton fick en bra start och dominerade första halvlek men matchen var öppen efter endast 1-0 i halvtid. Än mer nervöst blev det i början av andra när Northampton tog tag i upptakten. Charlton återfann snart sitt grepp och vann terräng med snabba kombinationer på mittfältet. När 2-0 kom var det rättvist och bud på fler mål från hemmalaget fanns när Northampton får in sin reducering tio kvar av ordinarie och det blev nervigt igen.

Charlton tog dock vara på de kontringsmöjligheter som gavs och Forster-Caskey hade lycka med skyttet två gånger om under övertidens sista minuter och det sista i den sjunde självklart mot ett uppgivet motstånd. Känns dock som det blir värre nästa gång när Charlton åker upp till Rotherham. Men skönt med lite positiva vindar.