Matchrapport Charlton - Fulham U21

EFL Trophy: The Valley , Onsdag 1/11 kl 20:45
Resultat:
 3 - 2  (1 - 1)
Domare:  C Hicks
Publik: 761


 

Målgörare
30, Reeves         4, Thornsteinsson
89, Doodo  63, Thompson 
90, Aribo

Ny vinst och Charlton fortsätter att ånga på! 

Robinson ställde ut ett helt nytt lag jämfört med det lag som vann mot Wimbledon i ligan.  Laget som gick ut på plan innehöll 11 förändringar varav två debuter, Jo Cummings och Jamie Mascoll.
 
Fulham slog till redan i den fjärde minuten genom ett kanonmål av Thorsteinsson som curlade in bollen i mål ifrån straffområdets ena kant.
 
Charlton skapade flera chanser efter Fulhams mål men fick vänta ända till den 30 minuten för en kvittering. Reeves gjorde målet som föranleddes av att en boll kom in från höger som kaptenen Davies i Fulham nickade rakt i knät på Reeves, som enkelt kunde rulla in bollen i mål från straffpunkten.
 
1-1 i halvtid
 
Fulham startade den andra halvleken i raketfart och var nära att nicka in 2-1. Det dröjde dock tills den 63 minuten innan det blev mål igen, då fick Fulham utdelning genom den inbytte Thompson.
 
I den 89 minuten får Charlton sin kvittering genom att Doodo nickar bollen rakt upp i högra hörnet. Följande minut avlossas hela 5 skott mot Fulhams mål varav fyra blockeras och ett missar. Efter den anstormningen så kommer äntligen ledningsmålet genom vår egen Aribo. Aribo drar till med ett vänsterskott och sätter bollen i den nedre delen av målets högra sida. Aribo assisterades genom en fin crossboll av vår andra sponsrade spelare, Ahearne-Grant.
 
Det blev till slut en målrik match för alla 761 personer som tog sig till The Valley. Kan den siffran vara ett (botten)rekord? Så många som 67 personer mäktade med att resa från sydvästra London till Sydöstra denna afton.  

Laguppställning Charlton

Philips

Barnes
Cummings
Mascoll
Jackson (75***)

Dijksteel
Aribo
Marshall (68*)
Reeves (68**)

Dodoo
Ahearne-Grant
                                 
Hackett-Fairchild (68**)
Lapslie (68**)
Maloney (75***)
Maynard-Brewer

Laguppställning Fulham U21

Norman

Jenz
Atkinson
Davies
Spence

Thorsteinsson
O’Riley
Harris
Kwietniewski (45*)

Kait
Adebayo (78**)
                                                               
Thompson (45*)
Elstone (78**)
Egan
Hartigan
McDonnell
Robinson
Sibbick

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2017-11-02, 20:45