League One: The Valley , Tis 13/2  kl 19:45
 1 - 1  (1 - 0)
Domare: Nick Kinseley
Publik: 10650

24, Josh Magennis 80, Tyrell Robinson

För tredje matchen i rad tappade Charlton sin ledning i slutet på matchen när man spelade 1-1 hemma på The Valley mot Bradford.

Skall vi nå en kvalplats framåt sommaren så krävs det att vi börjar vinna matcher och att vi kan behålla ledningen till vinst och inte slänga i väg en massa poäng i slutet på matcherna.
För tredje matchen i rad slängde vi bort en ledning i slutet på matchen , vilket innebär att vi nu tappat sju otroligt viktiga poäng på dessa matcher.

Annars började Charlton matchen mot Bradford riktigt bra, man dominerade stort hela första halvleken, men det blev bara ett mål framåt då Josh Magennis nickade in 1-0 i den 24 minuten.
Det fanns bra chanser till ett par mål till, men här har vi Charltons stora problem just nu, man tar inte vara på dessa chanser som man skapar och i och med detta så dödar man ju inte matcherna utan motståndaren har hela tiden häng på en eller till och med tre poäng (som mot Oxford) !

Så precis som i tidigare matcher släpps gästerna in i matchen efterhand och likadant var det mot Bradford, där bortalaget var väl så bra som Charlton i andra halvlek och man bara väntade på att de skulle kvittera !
Tyvärr blev det också på detta viset då inhoppande Tyrell Robinson nickade in 1-1 i den 80 minuten och återigen fich Charlton fans en tung hemfärd !
Nu väntar MK Dons borta på lördag och det krävs nu att vi börjar vinna för att hänga på tåget om en kvalplats och som om inte detta var tungt nog så jagar ett koppell av klubbar oss i hasorna och fortsätter vi att tappa poäng som vi gjort senaste tiden så kommer även dessa lag att springa förbi oss i tabellen.

Nu gäller det att mobilisera Charlton och att avgöra matcherna så att vi inte sätter oss i skiten igen !