Inför matchen Shrewsbury-Charlton

League One/Play off: Montgomery Waters Meadow , Söndag 13/5 kl 18:15

Wembley Stadium eller inte? Imorgon vet vi.

Torsdagens match var jämn och det kommer den bli i morgon också. I Ligan vann Shrewsbury borta med 2-0 (24/2), men det gjorde även Charlton (17/4). 6 av de 7 senaste matcherna har slutat med 1-0 vinst/förlust, det är lite oroväckande med tanke på att vi måste göra 2 mål. Men, Shrewsbury vet om att det kan bli en repris från matchen den 17 april.

Shrewsburys tränare Paul Hurst säger att Charlton har fler tillgångar än något annat lag när det kommer till spelare ’who can produce a bit of magic’ från ingenting och han uttalar en rädsla att ett lag som har den klassen är farliga och han slår också fast att den tråkiga klyschan för Shrewsbury är att det är 90 minuter kvar att spela.

Charlton har alltså allt att förlora och frågan är då om man kommer gå all-out attack från första minuten eller om man väljer en lite mer avvaktande position. Själv så tror jag att Charlton gör helt rätt i att gå ut och attackera direkt för att förhoppningsvis få in ett mål så tidigt som möjligt. Om det händer så kommer det börja gunga rejält.

Lee Bowyer säger att Charlton hade kunnat göra 3 mål de första 10 minuterna och rott hem en bekvämlig seger i torsdags. Segern uteblev men om man håller kvar samma idé inför morgondagens match så blir det riktigt spännande. Han säger också att allt är möjligt och att det inte är över, ’not by a long way.’

Charlton kommer ha ett enormt stöd imorgon, 1500 (helt slutsålt) tillresta Charltonsupporters ska göra sitt allra bästa för att skapa en magisk tillställning och lyfta Charlton till vinst. 12 spelaren kan göra mycket!