Inför matchen Peterborough-Charlton

League One: Abax Stadium , Lördag 10/3 16:00

Efter två veckors spelledigt så ställs Charlton i morgon eftermiddag mot Peterborogh på Abax Stadium.

Tabell sjuan Charlton ställs i morgon mot tabell åttan Peterborough som vid vinst slinker förbi oss i tabellen, men det får vi ju inte hoppas i vår jakt på en kvalplats !
Karl Robinson pratar nu om att det kommer att behövas 71 poäng för att nå en kvalplats och då saknas nu 20 poäng för oss att komma dit, så då kommer det i så fall behövas 6 vinster och 2 oavgjorda på de 13 matcher som är kvar att spela !
Det ser ju tufft ut, men inte omöjligt, men skall det lyckas måste vi bli mer stabila och inte pendla så mycket i våra matcher.

Nu väntar så Peterborough på bortaplan i morgon och det lär ju bli tufft och Charlton har som vanligt en del frågetecken inför denna match, men Jake-Forster-Caskey, Tarique Fosu och Josh Magennis som alla haft mer eller mindre problem senaste tiden lär alla kunna spela i morgon.
I så fall så är de flesta skadade spelare tillbaka vilket gör det lite enklare för Mr Robinson att plocka rätt startelva i sin trupp, för ett tag hade vi ju knappt elva spelare att tillgå.
Mitt hjärta säger alltid vinst, men hjärnan stretar i mot och tippar 1-1 vilket är ett resultat jag skulle tacka ja till så här dagen innan match.

Kämpa Charlton !
 

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Bauer
Pearce
Page

Konsa
Forster-Caskey

Kaikai
Reeves
Marshall

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2018-03-09 KL 12:00