Inför matchen Charlton - Oldham

League One: The Valley , Lördag 6/1 kl 16:00

Ett Charlton i fritt fall på fel håll i tabellen tar i helgen emot Oldham på The Valley.

Två lag helt utan form stöter i morgon på varandra när Charlton tar emot Oldham hemma på The Valley och efter att ha legat på en fin tredjeplacering för någon månad sedan med häng på en andra plats har nu efter bara tre inspelade poäng på åtta matcher blivit en niondeplacering !
Kanske inte så konstigt efter alla skador, men tre poäng på åtta matcher är ju direkt uselt !

Sedan blir det inte bättre av alla spekulationer om klubben skall säljas eller inte !?
Detta gör ju att nuvarande ägare inte vill köpa in nya spelare om han nu skall sälja och som det är nu så skulle vi nog behöva få in en tre-fyra nya fräscha spelare för att jaga vidare mot en kvalplats, men enda spelaren som kommit in är Stephy Mavididi vilket blev klart för några veckor sedan (lån säsongen ut från Arsenal).

Men trots alla negativa tendenser så är det ny match i morgon och på något vis väntar man på att proppen skall gå ur och vi skall vinna ett par matcher.
Men som det känns nu så väntar man på något som inte kommer, för många är ur form, vi släpper in ett par mål varje match och har själv förtvivlat svårt att göra några och inte mycket tydet på en ändring, men eftersom vi i morgon möter ett annat lag med problem så kanske det finns ett litet hopp att vi äntligen skall få något positivt att hoppas på inför den långa vårsäsongen.
Det blir inget tips i dag, utan jag bara hoppas att laget kan formera styrka att komma tillbaka och ge oss supportar något att glädjas över !

Jobba Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Konsa
Bauer
Sarr
Dasilva

Kashi

Aribo

Marshall
Reeves
Holmes

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-01-05