Inför matchen Gillingham - Charlton

League One: Prestfield Stadium, Lör 16 Sep kl 16:00

Lördagen bjuder på en kort resa till grevskapet Kents fotbollsmässiga stolthet Gillingham. På pappret ser det ut att bli en lätt match för Charlton.

Tisdagens match mot Wigan blev en besvikelse, då bortalaget dominerade matchen och gjorde livet väldigt tungt för våra Addicks. Dags att studsa tillbaka och göra livet surt för grannarna i Gillingham, som om de inte redan haft en tråkig säsongsinledning. Dagens hemmalag har inte vunnit på de första sju matcherna och har inte tagit tre poäng sen mitten av april. Truppen har inte stärkts nämnvärt inför säsongen och laget från Kent ser ut att få det svårt.

Charlton har som bekant gått ganska bra den här säsongen och ligger på en respektingivande tredjeplats. Efter förlusten mot Plymouth tog laget fyra raka segrar innan det var dags för den rejäla smällen mot Wigan i tisdags. Dags att studsa tillbaka på samma sätt. Laget har sett ut på ungefär samma sätt hittills under säsongen och lär fortsätta på liknande sätt, då truppen inte har något större djup.

Karl Robinson vill verkligen ha en seger i dag, något han lär inskärpa i sina mannar. Gillingham ser svaga ut och Charlton borde kunna komma hem med tre sköna nya poäng. Den som lever får se!

 

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Bauer
Pearce
Dasilva

Kashi
Forster-Caskey

Holmes
Clarke
Fosu

Magennis

 

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2017-09-16, 10:11