EFL Trophy: Liberty Stadium , tisdag 5 dcember kl 20:00
Publik: Oklart

9, Gorre 16,51, Hackett-Fairchild
41,Garrick 32, Ahearne-Grant

Ny vinst i EFL Trophy

Det blev vinst i den så betydelsefulla matchen mot Swanseas U21. Det började minst sagt dåligt för Charlton med ett baklängesmål redan i den 9e minuten. Trots detta lyckades vi vinna med mål från Karlan Ahearne-Grant och Reeco Hackett-Fairchild.

Med sina två mål hoppas den 19 årige Hackett-Fairchild kunna få mer speltid i a-laget. Flera spelare har gjort det denna säsongen så en omöjlighet är det inte, det gäller ”bara” att jobba hårt och målmedvetet.

Charlton kvitterade bara några minuter efter baklängesmålet och gick om i den 31 minuten genom mål av Ahearne-Grant, det var hans 3e mål på 7 dagar. Men ledningen blev inte långvarig, då Swansea kvitterade i den 41 minuten.

Andra halvlek hann bara pågå i 6 minuter när 19 åringen slog till igen – 3-2 till Charlton! Trots en viss press från Swansea i slutet av matchen så lyckades Charlton behålla ledningen och gick således vidare till nästa runda av EFL Trophy.