League One: Kingsmeadow , Lör 11/2 kl 16:00
 1 - 1  (0 - 1)
Domare: Carl Boyeson
Publik: 4595

90 Tom Elliott 8 Ricky Holmes

För andra matchen i rad släpper Charlton in mål på övertid och två ytterst viktiga poäng försvinner återigen i jakten på en play off plats !

Förra lördagen släppte Charlton in mål i 94 minuten mot Fleetwood och tappade två poäng och detsamma hände i lörsdags borta mot Wimbledon när hemmalaget kvitterade i 93:e minuten, vilket innebär fyra tappade poäng på övertid i dessa två matcher,  vilket kan bli ödestigert i vår jakt på en kvalplats.

Mot Wimbledon i lördags fick Charlton en smakstart när Ricky Holmes skickade in en frispark redan i 8:e minuten. Sedan var det mycket Charlton hela första halvlek med bra spel, mycket bollinnehav men något mer mål blev det inte och resultatet var 0-1 vilket hemmalaget skulle vara glada för.

Sedan började hemmalaget andra halvlek bättre, men trots att de hade mycket boll var det Charlton som skapade de farliga chanserna.
Tony Watt och Lee Novak borde gjort mål och avgjort matchen och troligen skulle även Charlton haft en straff efter en handssituvation men domaren friade !
Sedan händer det som inte fick hända och Tom Elliott gjorde 1-1 i 93:e minuten i en match som hade fyra minuters övertid och nu ser det tungt ut i vår jakt på en play-off plats, men den som lever får se hur säsongen skall sluta !