League One: Bramall Lane , Lör 18/3 kl 16:00
Domare: Scott Duncan
Publik: 23308

13 Jack O´Connell 3 Ricky Holmes
48 Daniel Lafferty

Charlton gjorde en helt okej match mot serieledande Sheffield U borta, men tyvärr blev det förlust med uddamålet till slut.

Charlton fick en drömstart borta mot Sheffield U då Ricky Holmes tryckte in en frispark redan i tredje minuten, men hemmalaget kvitterade tio minuter senare i en jämn match där kanske Charlton var strået vassare än serieledaren under långa stunder.
Men en sak skulle fälla Charlton i denna matchen och det var skärpan framför mål och eftersom hemmalaget även gjorde ett mål i andra halvlek så vann Sheffield U med uddamålet 2-1.
Inte direkt rättvist, men i fotboll gäller det att göra mål och det hade tyvärr Charlton förtvivlat svårt med i denna match och därför blev det också förlust.

Nu återstår sju matcher innan säsongen är slut och som det ser ut nu behöver vi nog vinna två eller kanske tre matcher för att säkra kontraktet i Leauge 1.
Säsongen har ju inte alls blivit som vi hoppades på, men förhoppningsvis kan vi säkra kontraktet så fort som möjligt och satsa allt krut på att nästa säsong blir bättre.
Härnäst väntar Peterborough borta och förhoppningsvis kan vi då spela i hop en eller kanske tre pinnar för att det skall kännas lite tryggare.