Matchrapport Charlton - AFC Wimbledon 1-2

League One: The Valley , Lör 17/9 kl 16:00
Domare: Oliver Langford
Publik: 11927

8 Ademola Lookman 78 Dominic Poleon
85 Tyrone Barnett

Trots en riktigt bra start på matchen och stor dominans första halvlek lyckades Charlton förlora hemma mot nykomlingen AFC Wimbledon.

Charlton kom till start med fem raka matcher utan förlust och många var de som trodde på en ganska komfortabel seger mot nykomlingen AFC Wimbledon som hade börjat säsongen lite halvknackigt och efter att hemmalaget gjort 1-0 redan efter 8 minuter så trodde nog de flesta på The Valley på hemmaseger.
Charlton fortsatte också att trumma på i första halvlek där man dominerade stort, men Ademola Lookman, Ricky Holmes, Josh Magennis och Nicky Ajose missade alla lysande chanser att utöka ledningen samtidigt som gästernas målvakt James Shea kanske gjorde sin livs match så hemmalaget fick nöja sig med 1-0 när de gick in till pausvilan.

När sedan andra halvlek drog i gång så fortsatte Charlton att föra matchen, men sakta började gästerna från västra London komma in i matchen.
Inte för att man skapade några chanser, men i andra halvlek hade också Charlton problem att gräva fram fina målchanser.
När sedan Dominic Poleon gör 1-1 på Wimbledons första skott på mål började man ana ugglor i mossen och mycket riktigt gjorde även gästerna 1-2 på sitt andra skott på mål genom Tyrone Barnett i 85:e minuten !
Sedan försökte Charlton jaga i fatt i alla fall ett oavgjort resultat, men det var tydligen en dag som vi inte skulle få några poäng även om vi var det klart bästa laget.

Jag hoppas laget lär sig av denna matchen, där man måste avgöra matcher som man är överlägsna i och att släppa in två mål när man släpper till två skott på mål är ju riktigt illa.
Nu gäller det att man snabbt tar nya tag till tisdagens uppskjutna svåra match borta mot Scunthorpe, för som det ser ut just nu kommer inte Charlton att bli ett topplag i Leauge 1 denna säsongen, men naturligtvis hoppas jag att jag har helt fel.