FA cupen (Omgång 2): The Valley , Lör 3/12 kl 16:00
 0 - 0  (0 - 0)
Domare:
Publik: 4982

Charlton spelade 0-0 i FA cupens andra omgång vilket innebär att det blir omspel nästa vecka för att få fram en vinnare.

Det blev 0-0 mellan Karl Robinsons nya klubb Charlton och Karl Robinsons gamla klubb MK Dons i FA cupens andra omgång, vilket innebär omspel nästa vecka för att få fram en motståndare till Brighton i omgång tre !
Mr Robinson applåderades av båda lagens supportrar innan matchen och formerade sedan upp ett 4-4-2 system för att inte ändra för mycket direkt trots att han själv gärna vill spela 4-2-3-1.
MK Dons var det bättre laget i första halvlek och förde spelet men skapade inte så farliga chanser och Charlton kom inte alls upp i standard, men det skulle bli lite bättre i andra halvlek.

För då bytte man lite roller och det var hemmalaget som förde matchen och var närmast att näta då Ademola Lookman hede ett par bra chanser men de var bara nära och inte i mål.
Men båda lagen nätade dock, Charlton genom Josh Magennis och MK Dons genon Kieran Agard, men både blev korrekt avblåsta för offside.
Så nu väntar omspel nästa vecka och vinnaren kommer att få möta Brighton borta i omgång 3, kanske inte så sexigt då han kunde fått PL motstånd och kanske lite mer pengar på kontot, men först skall vi alltså vinna returmatchen innan vi kan spelakulera för mycket om Brighton.