League One: The Valley , Lör 14/1 kl 16:00
 0 - 0  (0 - 0)
Domare: Keith Stroud
Publik: 15315

Ett tufft och jämnt derby mot Milwall slutade 0-0, men visst borde hemmalaget fått ett av sina två bortblåsta mål godkännt.

Precis som derbyn mot Millwall brukar vara så var det ingen höjdar underhållning, utan det var mycket kamp & slit med lite skönspel och så brukar det ju vara när vi möter våra grannar och detta är absolut inget som gynnar Charlton som vill försöka spela fotboll.
Sedan blev ju inte starten på matchen vad hemmalaget ville då först Josh Magennis (borta en månad) linkade av efter 13 minuter och än värre blev det då nyförvärvet Nathan Byrne fick utgå i 28:e minuten.

Detta gjorde att första halvlek blev mycket stök och bök, där Charlton hade mycket boll men man skapade inte så värst mycket chanser av det.
I stället var det Millwall som hade ett par farliga nickar, men Declan Rudd som var tillbaka efter skada var som vanligt stabil i mål.
Andra halvlek var den första lik, mycket kamp och lite målchanser, så det var inget derby som går till historien och när vi väl är inne på historia så är det 21 år sedan vi vann mot vår granne.

Men denna match borde Charlton ha vunnit då man genom Patrick Bauer hade två bollar i mål och i alla fall det ena borde varit mål, men tyvärr blev det inte så och matchen slutade 0-0.
Till råga på skadorma så blev även Jorge Teixeira utvisad efter matchen (två gula) och Karl Robinson får nog fundera lite hur han skall formera laget på lördag då Scunthorpe gästar The Valley.