Inför matchen AFC Wimbledon - Charlton

League One: Kingsmeadow , Lör 11/2 kl 16:00

Då var det tid för det andra London derbyt på några veckor och denna gången skall Charlton åka någon mil västerut för att möta AFC Wimbledon. 

För första gången någonson skall Charlton spela på lilla Kingsmeadow mot AFC Wimbledon och alla som följer Charlton vet ju vad som krävs och det är vinst, så med 11 matcher på 35 dagar så kommer hela säsongen att avgöras, skall det bli en sunkig mittenplats eller kanske en kvalplats uppåt mot The Championship !?

Charlton sålde snabbt ut sina biljetter och fansen andas lite morgonluft för Karl Robinson har ju fått lite fart på laget och senast mot Fleetwood borde det blivit tre poäng men ett mål på övertid gjorde att det blev en ynka poäng i stället för tre, så på de kommande 11 matcherna krävs nog att vi vinner 7-8 matcher för att fightas om en kvalplats.
I morgon saknas avstängda duon Lewis Page och Nathan Byrne, så jag tror att Mr Robinson återigen ställer upp med en 4-5 1 eller 4-2-3-1 uppställning om man så vill och jag är ganska övertygad att vi är det bättre laget och vinner med 0-2 efter mål av Tony Watt och Josh Magennis.

Våga vinn nu Charlton !

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Bauer
Konsa
Chicksen


Crofts
Forster-Caskey
Holmes
Watt
Aribo

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-02-10