Inför matchen Walsall-Charlton

League One: Banks Stadium , Lör 20/8 kl 16:00

Charlton skall försöka att ta sin första trepoängare på bortaplan när man åker norrut för att möta Walsall i morgon eftermiddag.

Säsongen har ju hittils varit lite sådär, men det kanske var att vänta med många nya spelare och en ny tränare. Vi började säsongen med en förlust, för att sedan spela oavgjort och nu senast vinna mot Shrewsbury på The Valley med 3-0.

Morgondagens motståndare Walsall kommer från en riktigt bra säsong, där man missade direktuppflyttning i sista matchen mot Burton Albion och sedan blev det förlust i kvalet mot Barnsley som även de tog steget upp.
Men man kämpar på med ganska små medel och gör det bra, dock blev man av med ett par tongivande spelare efter förra säsongens fina insats.

För Charltons del finns det småskavanker på en del spelare då man matchat hårt med fyra matcher på tio dagar och nyckelspelare som Ricky Holmes och Johnnie Jackson är frågetecken och sedan även Chris Solly är ju känslig för att spela för många matcher på få dagar med sitt dåliga knä. Sedan gammalt är ju Ahmed Kashi och Alou Diarra långtidsskadade, men med de senaste tillskotten i truppen skall vi nog trots detta ställa upp med ett slagkraftigt lag i morgon och efter denna matchen får de ju vila lite tills nästa lördag då Bolton gästar The Valley.

Förhoppningsvis kan vi göra en lika bra match som senast och då tror och hoppas jag på seger och tippar 1-2.
Våga vinn Charlton.

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Konsa
Pearce
Fox


Holmes
Foley
Crofts
Botaka

Magennis
Ajose
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2016-08-19