Inför matchen Swindon - Charlton

League One: County Ground, Lör 12/11 kl 13:00

Charlton tar sig till Swindon för en TV-sänd drabbning. Swedish Addicks är på plats och peppar laget.

Glädjen var stor häromdagen när Ezri Konsa såg till att missa straffen i cupmatchen mot Colchester så att Charlton slapp tänka på den skräpiga Football League Trophy och i stället kan lägga lite mer krut på ligan. Landslagsuppehållet gör att SKY gärna visar lite lägre divisioner, och lotten har fallit på mötet Swindon - Charlton.

Det är inte bara laget som tagit sig till Swindon, utan även den hårda kärnan i Swedish Addicks, som av en påstådd slump hamnade på lagets hotell igår kväll. Bekanta namn som Jackson, Solly, Ajose (tidigare i Swindon) och Fox lät sig peppas av de tillresta fansen innan det var läggdags. Tidig match på grund av TV-sändningen!

Några spelare som man inte fick lov att träffa var Josh Magennis, Jordan Botaka och Ademola Lookman, som allihop är på landslagsuppdrag. Tråkigt, men tyvärr gick matchen inte att flytta.

Trots avsaknaden av dessa nyckelspelare kvarstår faktum att Charlton är obesegrat i de senaste fyra ligamatcherna. Formen bör kunna spela in i dagens match, och en poäng ska vi väl åtminstone kunna få med oss hem till SE7? Om Ajose fortsätter göra mål, om Rudd fortsätter att göra bra ifrån sig mellan stolparna, om Jackson visar var skåpet ska stå, om Ulvestads uppladdning på hotellrummet gör susen, då kan vi nog få alla tre poängen med oss.

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Bauer
Pearce
Fox

Aribo
Ulvestad
Crofts
Jackson

Novak
Ajose

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2016-11-12.