Inför matchen Shrewsbury - Charlton

League One: Greenhous Meadow , Tis 28/2 kl 20:45

Ett Charlton med usel form åker på tisdagen nästan 30 mil västerut för att möta Shrewsbury.

Om vi flyttar oss tillbaka en månad till 28/1 så spelade Charlton borta mot Bolton och vann med 1-2 !
Det gjorde att man då hade lite hopp om att nå en play off plats mot The Champinship, där man dessutom hade mindre matcher spelade än en del lag högre upp i tabellen, men efter denna match har det bara gått åt ett håll, tyvärr neråt i tabellen !
I februari har vi hittils spelat sex matcher och vårt facit är tre oavgjorda och tre förluster, viket gör att vi nu ligger på 14:e plats med 42 poäng, där vi har 11 pinnar upp till kvalplats och 8 pinnar ner till nedflyttning !
Av de lagen vi hittils mött i februari är bara Fleetwood ett topplag, lilla klubben Fleetwood som är hela 19 poäng före oss och även Southend hittar vi 11 poäng före oss, små men väldigt välskötta klubbar med ägare som bryr sig om klubben !

Kollar vi sedan lite på kvällens match är jag inte så hoppfull, dels har Shrewsbury vunnit fyra raka hemma och ligger nu på 18:e plats med 38 poäng efter att ha varit bottenlag hela säsongen.
Kan vi få med oss en poäng skulle väl det vara okej och som det känns nu vill man bara få denna säsong överstökad, för sämre än så här kan det väl inte bli, eller så kanske det kan det och vi får börja om i Leauge II nästa säsong med ännu fler protester och ännu mindre publik på The Valley.
Det känns bara tråkigt och tragiskt att det bara går utför med vår fina klubb och som det är nu vet ingen var det skall sluta och i bland drömmer man sig bort till tiden då man var stolt Charlton supporter, en klubb som på den tiden var en råmodell på en välskött klubb som med små medel och en viss Mr Curbishley gjorde riktigt bra i från sig i Premier Leauge och i kväll speler vi  bottenmatch mot Shrewsbury i Leauge 1 !

Trolig laguppställning

Rudd

Byrne
Teixeira
Konsa
Page

Crofts
Forster-Caskey
Botaka
Aribo
Holmes

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-02-28.