Inför matchen Sheffield U - Charlton

League One: Bramall Lane , Lör 18/3 kl 16:00

Charlton åker i morgon till stålstaden för att möta serieledande Sheffield United.

Charlton kan ju efter en bedrövlig februari månad glömma bort kvalspel till Leauge 1 och nu gäller det att klara kontaktet så fort som möjligt, för det behövs nog någon vinst till för att säkra Leauge 1 spel även nästa säsong.
Det hade framförallt varit skönt för Karl Robinson att få lite andrum och få lite tid att skapa sitt lag, kommer det sedan eventuellt in en ny äger som kan fotboll och som dessutom kan stötta tränaren på ett positivt vis så finns alla förutsättningar på att vi åter igen i alla fall skall få se The Championship fotboll på The Valley.

En klubb som är på väg dit är morgondagens motståndare Sheffield U som leder och lär vinna Leauge 1, med en viss Chris Wilder vid rodret !
Ni kanske kommer i håg att just Chris Wilder nästan skrev på för Charlton i somras, men som i sista stund valde sin moderklubb Sheffield U när de kom med i bilden.
De startade säsongen lite tungt, men har efter hand imponerat stort och kommer efter sex långa säsonger med största sannolikhet spela i The Champioship nästa säsong.

Nu får vi hoppas på att Charlton avslutar denna miserabla säsong på ett bra vis, men i mogon tror jag att de kammar noll och förlorar med 2-0, men naturligtvis hoppas jag att Charlton kommer att överraska.

Trolig laguppställning

Rudd

Konsa
Bauer
Teixeira
Chicksen

Holmes

Crofts
Ulvestad
Forster-Caskey

Novak
Watt
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-03-17.