Inför matchen Scunthorpe-Charlton

League One: Glanford Park , Tis 20/9 kl 19:45

Charlton åker norrut för att efter den tunga förlusten i helgen mot AFC Wimbledon ta sig an serieledande Scunthorpe.

Många var vi som förväntade oss en trepoängare i lördags mot AFC Wimbledon, men trots klar dominans och många fina målchanser så blev det torsk och i kväll skall då Russell Slade försöka gjuta in nytt mod i laget då man skall möra serieledande Scunthorpe på bortaplan.
Ett Scunthorpe som varit hundra procentiga på hemmaplan där man krossat Bristol R med 3-1, Gillingham med 5-0 och Southend med 4-0 !
Så det lär bli en riktigt tuff uppgift och vill Charlton inte tappa mot topplagen så måste man nog i alla fall spela sig till en poäng i kvällens match för annars börjar vi tyvärr närma oss lagen i botten av Leauge 1.

Coach Slade kommer att ha alla tillgängliga i kväll förutom långtidsskadade Ahmed Kashi, så kanske han kan göra ett par ändringar och få fart på laget !?
En som verkligen måste komma upp i standard är målskytten Nicky Ajose som förra säsongen vann Leauge 1:s skytteliga med Swindon, men som bara har gjort ett ynka mål för Charlton, så kanse Russel Slade väljar att starta med Lee Novak på topp i stället för att få lite mer tyngd framåt.

Detta kommer att bli en mycket tuff uppgift, men jag tror att vi kan kämpa till oss en poäng och tippar 1-1 efter mål av Johnnie Jackson när han väl kommer in i slutet på matchen som avbytare.

Våga vinn Charlton !
 

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Bauer
Pearce
Fox

Holmes
Crofts
Ulvestad
Lookman

Magennis
Novak
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2016-10-20