Inför matchen Northampton - Charlton

League One: Sixfields Stadium, Lör 4/3 kl 16:00

Charlton fortsätter med bortamatcherna och tar sig denna lördag an Northampton Town. Lagen ligger nära varandra i tabellen och allt tyder på en jämn tillställning.

Våra Addicks är nere i en ganska rejäl svacka och moralen verkar vara allt annat än på topp. Tränaren menar att spelarna "inte visar den stolthet de borde visa för att spela i Charlton" och fansens raseri mot ägarna fortsätter. Samtidigt som det är match nu på lördag har en rejäl grupp supportrar bestämt sig för att i stället åka ner till Belgien och klaga hos den skumme ägaren. Det verkar bli en ganska rejäl protest.

Nu åter till morgondagens match, som alltså går av stapeln i Northampton, där motståndet bjuds av The Cobblers, skomakarna. Laget vann League Two förra säsongen, varefter de i sedvanlig ordning brandskattades, till viss förmån för Charlton, där en av förra säsongens bästa spelare nu huserar, nämligen Ricky Holmes. Northampton Town FC ligger nu och flåsar Charlton i nacken i tabellen.

Charlton har drabbats lite av skador, vilket innebär att vi inte ser mer av Stephy Mavididi och att Jake Forster-Caskey är borta i ett par veckor. Adam Chicksen är dock tillbaka i träning efter sin skada.

Playoffdrömmen är väl så gott som död för båda lagen, som dock fortfarande oroligt behöver snegla bakom sig och borde börja samla poäng för att trygga League One-status nästa år. Vi hoppas att Charlton tar hem full pott, men med tanke på senaste tidens form kanske vi ska vara glada åt en pinne.

Trolig laguppställning

Rudd

Byrne
Konsa
Teixeira
Page

Botaka
Jackson
Aribo
Holmes

Novak
Magennis

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2017-03-03.