Inför matchen MK Dons - Charlton

League One: MK Stadium , Sön 26/12 kl 16:00

Mitt i julstressen är det fotboll som skall spelas och för Charltons gäller det borta match mot MK Dons.

Som alla vet är det turbulent i Charlton på alla vis, både på och utanför planen.  Vi har en ägare som ingen vet varför han köpt en fotbollsklubb som han inte verkar sig bry om och frågan är om klubben varit i så dåligt skick som de är nu !? Ekonomin kan ju inte vara så bra när publiken sviker på grund av att de är otroligt trötta på de inkompetenta människor som sköter vår klubb och laget vi ställer på plan är nog det sämsta Charlton mönstrat under min levnadstid.
Detta gör mig så trött och det gör det extra svårt att till 100% följa sitt Charlton, för man blir så besviken när vi blit utspelade av det ena usla laget efter det andra, just pga att vi inte är bättre själv !

Karl Robinson har kommit in som ny manager, utan att ha lyckats vända skutan och det är ju inte så jävla konstigt med de spelare han har att välja på !
Nu väntar i alla fall MK Dons på bortaplan, Mr Robinsons före datta klubb och om vi spelar som i de senaste matcherna kommer vi att förlora. då vi är ett lag i obalans, för spillror vill jag inte skriva ännu då vi inte ännu inte är nere i bottendyn av Leauge 1, men fortsätter vi underprestera är vi nog där ganska snart.
Jag är som ni förstår inte så positiv inför morgondagens match och tippar 2-0 till MK Dons !

Trolig laguppställning

Phillips

Foley
Bauer
Teixeira
Fox


Lookman
Crofts
Ulvestad
Chicksen

Ajose
Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2016-12-26.