Inför matchen Gillingham-Charlton

League One: Priestfield Stadium , Lör 22/10 kl 16:00

Charlton skall efter en riktigt bra match borta mot Port Vale återigen spela på bortaplan då man i morgon åker ett par mil österut för att möta Gillingham.

Jag har tidigare klagat på Charlton, för dåligt spel och uddlöst spel i många matcher och just därför halkade vi också ner i tabellen och var riktigt nära bottenstrid.
Men så kom hemmamatchen mot Coventry och vi vann med klara 3-0 utan att kanske göra den bästa matchen, men laget verkade få självförtroende av denna match och i tisdags borta mot Port Vale gjorde man säsongens bästa match, men trots att man spelade ut hemmalaget så blev det bara 1-1.
Man tog ledningen i första halvlek och borde sedan ha gjort två-tre mål till innan Port vale fick en straff och kvitterade vilket var ett riktigt rån !

Men nu gäller det bara att följa upp denna match med att vinna mot Gillingham som haft problem den sista tiden med få vinster och dåligt spel.
För att vi skall vinna så krävs det att vi fortsätter att ösa på framåt med kreativa kantgubbarna Lookman och Holmes och sedan gäller det att Magennis sätter sina chanser som han skapar.
Gör vi detta kommer vi att vinna, men tullar vi på detta så kommer det återigen bli en Port Vale match där vi kan tappa poäng trots att vi är överlägsna motståndet, så kör nu på Charlton och plocka en viktig trea i den jämna tabellen där en seger kan göra att man klättra många placeringar !

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Bauer
Pearce
Fox

Holmes
Crofts
Ulvestad
Jackson
Lookman

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2016-10-21