Inför matchen Chesterfield-Charlton

League One: Proact Stadium , Lör 22/4 kl 16:00

Charlton som säkrade kontraktet förra omgången spelar i eftermiddag säsongens sista bortamatch mot Chesterfield.

Sista bortamatchen med gänget blir det nog för många av Charlton spelarna när man åker till Chesterfield för att spela en betydelselös match. Manager Karl Robinson har ju redan meddelat att han kommer att göra stora ändringar direkt efter denna bedrövliga säsong, där Mr Robinson säger att han vill ha in 13 nya spelare, så då är ju frågan om hur många i dagens trupp som får stanna kvar !? Den ende spelaren som har övertygat denna säsong är ju Ricky Holmes, men frågan där är ju om inte större klubbar kan vara intresserad av honom !?

Dagens match gäller ju inte så mycket, då Charlton klarade kontraktet efter segern senast mot Gillingham och Chesterfield förlorade senast mot Scunthorpe och blev därmed klara för Leauge II spel till nästa säsong.
Hemmalaget har en usel hemmaform med en seger på de senaste nio matcherna och därför tror jag att Charlton vinner dagens match med 1-3. Kunde ju om inte annat vara trevligt för de luttrade fansen som åker till Chesterfield om de kunde få en trevlig dag och en seger med sig hem till London.

Trolig laguppställning

Rudd

Byrne
Bauer
Pearce
Dasilva

Botaka
Konsa
Crofts
Forster-Caskey

Holmes
Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2017-04-22