Inför matchen Charlton-Wimbledon

League One: The Valley , Lör 17/9 kl 16:00

Charlton tar återigen emot en nykomling när London grannen AFC Wimbledon gästar The Valley och förhoppningsvis kan det efter oavgjort mot Fleetwood bli seger mot Dons.

Förra omgången stod Fleetwood för motståndet, en klubb vi aldrig tidigare spelat mot och i eftermiddag stöter vi på AFC Wimbledon som också är en klubb vi inte stött på i ligaspelet, men doch spelat ett par träningsmatcher emot.
Det är ju ganska trevligt att det går bra för AFC Wimbledon, en klubb som startades och drivs av supportrarna till det gamla Wimbledon som några galningar fick för sig att flytta till Milton Keynes och av det det dök den inte så populära klubben MK Dons upp.

För Charlton del gäller det att komma tillbaka i vinnarspåret efter att ha haft svårt att plocka trepoängare, så en trea i eftermiddag hade varit välkommen så att vi kan hänga på topplagen i Leauge 1.
Men då gäller det också att fler spelare börjar leverera för det har ju varit lite si och så med det hittils, där Ricky Holmes hittils varit vår klart bästa spelare.
Men även spelare som Ademola Lookman, lånet från Burnley Fredrik Ulvestad och Nicky Ajose är spelare som kan avgöra matcher så de måste vi få i gång.
Senast var ju Lee Novak tillbaka och gjorde mål direkt och kanske han går in direkt från start i stället för Ajose som haft svårt att hitta målet.

Så i eftermiddag får vi ett svar på om Charlton hänger på topptåget eller om man fortsätter att kämpa på för att hitta vinnarformen, men jag hoppas ju så klart på seger och tippar 2-0.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Konsa
Pearce
Fox


Holmes
Crofts
Ulvestad
Lookman

Magennis
Novak
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2016-09-17