Inför matchen Charlton - Peterborough

League One: The Valley, Lör 17/12 kl 16:00

Charlton vänder hem efter två bortamatcher och Karl Robinson jagar första segern. Historiskt är det en lätt motståndare, men formen är nog på bortalagets hemsida.

Nye managern Karl Robinson, den femte för året, har inte haft en lätt start. Tre oavgjorda och en förlust har han i bagaget, där förlusten dessutom kom mot MK Dons, hans gamla lag. På lördag står Peterborough, "The Posh", för motståndet hemma på The Valley.

Historiskt sett har Charlton lätt för laget från Cambridgeshire, men det blåvita laget parkerar tryggt på en sjätteplats inför helgens match och har en imponerande höst bakom sig. Sedan slutet av oktober har de bara en förlust och en oavgjord på åtta matcher. Peterborough ser alltså ut att bli en hård nöt att knäcka så här inför julen.

Charlton har haft lite problem med sjukdomar på sistone men borde ha ett helt OK urval av spelare för Robinson inför lördagens tuffa uppgift. Solly och Pearce lär fortsätta att vara skadade medan Bauer är tillbaka efter avstängningen. Viktige Chicksen startar förmodligen på ena kanten medan norske Ulvestad återtar sin plats som en av två mittfältsgeneraler. På topp känns Magennis och Ajose självskrivna.

Våra Addicks spelar så lynnigt i år och ändrar karaktär från match till match, så hur utgången blir på lördag eftermiddag är svårt att sia om. Det börjar dock bli hög tid att ta poäng, och det vore skönt att närma sig nästa veckas bortaderby mot Millwall med en seger i bagaget.

 

Trolig laguppställning

Phillips

Foley
Bauer
Teixeira
Fox

Lookman
Crofts
Ulvestad
Chicksen

Magennis
Ajose


 

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2016-12-15.