Inför matchen Charlton - MK Dons

League One: The Valley, Tis 4/4 kl 20:45

Charlton tuffar på nära den brant som stavas nedflyttning. Karl Robinsons gamla arbetsgivare kommer på besök denna tisdagkväll.

Tabelläget ser allt annat än roligt ut för våra Addicks. Förvisso är 16:e plats verkligen inte nedflyttning, men det är inte många poäng ner till strecket och varje poäng räknas extra noga nu på sluttampen. Det är ju knappast någon av oss som vill se laget spela League Two-fotboll för första gången, eller?

Då plastlaget MK Dons står för motståndet skulle det vara extra härligt med tre poäng. Charltons nuvarande tränare Karl Robinson arbetade där ganska länge och har väl lite extra att bevisa, precis som alla andra gånger vi mött dem den här säsongen. Hur många är det nu egentligen?

Morgondagens match är också avsedd att spelas till minnet av Charltonsupportern Keith Palmer och de andra som dog och skadades vid terrorattentat i London härförleden.

Hur ställer Karl Robinson upp sitt lag, kan man då undra. Med tanke på att försvaret läcker som ett såll lär han väl fortsätta rotera folk där, varför Jason Pearce kanske kommer in. Möjligen återvänder även Chris Solly. Är Josh Magennis i form att spela känns han självskriven uppe på topp. Som vanligt känns det dock som att vem som helst kan stå på The Valleys gräsmatta i morgon.

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Pearce
Teixeira
Chicksen

Ulvestad
Forster-Caskey
Jackson
Holmes

Novak
Magennis

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2017-04-03.