Inför matchen Charlton - Millwall

League One: The Valley , Lör 14/1 kl 16:00

På knappt en månads tid spelas nu det andra derbyt mellan Charlton och Millwall och förhoppningsvis kan vi nu få revansch för förlusten i december och äntligen plocka en trepoängare mot våra grannar.

Det är två lag med bra form som skall göra upp om poängen i morgondagens derby på The Valley.
Millwall har efter en knackig start spelat upp sig och detsamma gäller Charlton som varit mycket upp och ner, men som nu plockat sju poäng på de senaste tre matcherna, så bägge klubbarna jagar just nu en kvalplats !

Karl Robinson har fått in fyra nya spelare hittils och med Tony Watt, Ricky Holmes och Declan Rudd tillbaka så har vi ju äntligen lite spelare att välja mellan när startelvan skall plockas ut. Millwall har ju varit ett spöke i många år, så visst är det på tiden att Charlton äntligen plockar en trepoängare mot grannen som så ofta vinner på de minst konstiga vis !

Kommer bara i håg när vi träffades i Stockholm för ett par år sedan för att kolla på derbyt på en pub i Gamla Stan, en usel match från båda lagen som avgjordes med ett självmål så att de blå vann med matchens enda mål. Mr Robinson gillar ju att spela 4-2-3-1, så vi tror nog att det blir så i morgon och jag är ganska hoppfull och tippar 2-0 efter två mål av Josh Magennis, så kom igen nu Charlton och visa att det är dags att visa grannen vem som är bäst !
 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Teixeira
Page

Konsa
Crofts

Byrne
Aribo
Chicksen

Magennis

 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-01-13.