Matchrapport Charlton - Nottingham Forest 1-1

Championship: The Valley , Lör 2/1 kl 16:00
Domare: Trevor Kettle
Publik: 16090

Ben Osborne (44 min)
Simon Makienok (70 min)

Charltons tunga period fortsätter och matchen mot Forest skulle man behövt tre poäng, men det slutade rättvist oavgjort 1-1.

Före matchen mot Forest var det stora demonstrationer utanför The Valley mot vår belgiske ägares skötsel av vår kära klubb och detta var nu andra gången och fler lär det nog bli, så det kommer att bli spännade att se hur detta skall sluta.

Callum Harriott var tillbaka i startelvan(tillbaka från sin låneperiod i Colchester) och timmarna innan match blev det klart med ett lån av Rhys Williams, 29 årig mittback som började på avbytarbänken.
Matchen var jämn där Forest var bäst i första halvlek och Charlton i andra, så det var ganska logiskt att Forest gjorde 0-1 i 44 minuten genom Ben Osborn och att Charlton sedan kvitterade genom Simon Makienok.
Resultatet var rättvist och Harriott var en av de piggaste i laget och Williams gjorde ett gediget intryck som ledare när han väl kom in i slutet på matchen.

Sedan matchen spelades har även klubben gjort klart med 32 årige mittbacken Roger Johnson  på ett 18 månaders kontrakt och det är samma spelare som inte fick förnyat kontrakt i somras, sedan är det även klart att fd Charlton produkten Diego Poyet lånas in från West Ham och att man jobbar på att få in Yann Kermorgant på lån från Bournemouth och skulle det även bli klart så finns det kanske en chans att vi skall kunna spela till oss ett nytt kontrakt för som det ser ut nu så är ju truppen betydligt bättre nu än i höstas då den var tunnare än isen över sundet.