Championship: The Valley, Lör 28/11 kl 13:30
 0 - 3  (0 - 2)
Domare: Scott Duncan
Publik: 15870

28 min Daryl Murphy
45 min Freddie Sears
68 min Daryl Murphy

Efter två raka segrar kom Charlton ner på jorden igen när man åkte på en riktig propp hemma mot Ipswich.

Positiva vibbar fanns bland fansen på The Valley efter två raka segrar, men de skulle snabbt få se sitt Charlton vara ett nummer för litet i matchen mot Ipswich som vann rättvis med 0-3.
Kanske siffrorna var lite väl stora, för Charlton gjorde ingen dålig match utan det var gästerna som gjorde mål på sina chanser vilket ju inte hemmalaget gjorde !

Men redan efter 13 minter kom det första negativa beskedet då lagkapten Johnnie Jackson fick gå ut med en sträckning i vaden och alla Charlton vänner vet ju hur mycket JJ betyder för laget, inte bara som kapten utan även som pådrivare och ledare !
Sedan kom nästa smäll när Daryl Murphy gjorde 0-1 efter 28 minuter efter att bollen stutsat som en flipperkula en stund inne i Charltons straffområde och om det nu inte skulle vara tungt nog gjorde även Ipswich 0-2 på övertid i första halvlek då Freddie Sears styrde in en boll från nära håll.

Charlton försökte bryta mönster med lite byten, men trots att man skapade bra chanser genom Ricardo Vaz-Te, Partick Bauer och Ademola Lookman blev det inte några mål för hemmalaget, utan det var Ipswich som även gjorde tredje och sista målet när Daryl Murphy gjorde andra målet för dagen.
Det är bara att glömma denna matchen så fort det går och ta nya tag tills på lördag då vi möter Brighton på bortaplan.