Ligacupen: The Valley , Tis 11 augusti kl 20:45

26, Watt 69, Doidge
40, Ahearne-Grant
57, Bergdich
77, Ghoochannejhad

Charlton vann enkelt med 4-1 i Ligacupens första omgång hemma på The Valley mot Leauge 2 klubben Dagenham & Redbridge

Charlton ställdes mot Leauge II klubben Dagenham & Redbridge i Capital One Cups (ligacupens) första omgång och precis som i premiären av ligan i lördags blev det seger, då hemmalaget vann ganska enkelt med 4-1. Men det var många Championship klubbar som åkte på pumpen denna kväll då Blackburn, Brentford, Bristol C, Nottingham Forest, Burnley, Bolton och Huddesfield alla förlorade mot klubbar från lägre divisioner.

I Charltons startelva hittade vi namn som Regan Charles-Cook, Naby Sarr, Cristian Ceballos och Zak Bergdich som alla gjorde debut i Charlton tröjan och sedan även Tareiq Holmes-Dennis som gjorde A lagsdebut, så Guy Luzon rörde om ordentligt i startelvan och lät många som inte spelat så mycket hittils få känna på hetluften.

Hemmalaget var ganska överlägsna större delen av matchen och gästande Dag & Red var helt enkelt ett nummer för litet för att störa Charlton denna kväll. Efter 2-0 i paus gjorde Zak Bergich 3-0 efter 57 minuter och då var nog matchen klar, även om gästerna reducerade innan comebackande iraniern Reza Ghoochannejhad spikade slutresultatet till 4-1 i 77 minuten.

Nu får vi invänta lottningen till omgång 2 och satsa vidare på ligaspelet där vi möter Derby borta på lördag