Championship: Thr Valley , Lör 24/10 kl 16:00
Publik: 14585

John Swift (27 min)
                                                                                   Alan Judge (55 min)
                                                                                   Lasse Vibe (86)

Charltons usla form bara fortsätter och efter ännu en 0-3 förlust, denna gången mot Brentford så miste även Guy Luzon sitt jobb som manager.

Efter 0-3 hemma mot Preston skulle Charlton ta en gruvlig revansch när Brentford kom till The Valley, men precis som matchen i tisdags så förlorade man även denna matchen med 0-3 och det innebar att Guy Luzon fick sparken och han ersätts tillfälligt av Karel Fraeye som var assisterande tränare när Jose Riga hade hand om laget.

Charlton startade matchen bra och skapade bra chanser genom Franck Moussa, Johann Berg-Gudmundsson och Tony Watt, men några mål blev det inte och i stället var det bortalaget som gjorde halvlekens enda mål när John Swift nickade in 0-1.
Andra halvlek startade också dåligt för Charltons del när Alan Judge gjorde 0-2 och sedan jagade Charlton en reducering, men det ville sig inte och Lasse Vibe spikade sedan 0-3 resultatet och Charlton fansen gich hem igen, riktigt besvikna.
Nu väntar en riktigt svår bortamatch mot Middlesbrough, med det kanske kan hjälpa är att nio tokiga svenskar skall åka över och stötta laget, troligen när de som mest behöver det !