Championship: Cardiff City Stadium , Lör 26/9 kl 16:00
Domare: Andrew Madley
Publik: 13980

Joe Mason Karlan Ahearne-Grant
Sean Morrison

Charltons tunga period i september månad fortsatte när man även fölorade borta mot Cardiff.

Efter en bra start för Charlton i augusti månad har det nu definifivt gått grus i maskineriet, där vi i september månad bara spelat in en ynka poäng av tolv möjliga och sedan förlorade vi ju även i ligacupen mot grannen Crystal Palace.

Mot Cardiff saknades hela åtta spelare på grund av skador + avstängningar och det funkar så klart inte riktigt då vi redan innan detta har en tunn spelartrupp, så Guy Luzon fick nu starta med de spelare som var tillgängliga och matchen var ganska jämn, men det spelar ju ingen roll när vi återigen kammar noll !
Vi tog ledningen i början på andra halvlek genon Karlar Ahearne-Grant, men återigen tappar vi en ledning, där Cardiff kvitterar bara fyra minuter efter vårt ledningsmål och sedan även trycker in 2-1 målet med ca kvarten kvar att spela.

Återigen en tung hemresa för laget som nu skall försöka slicka såren och ta nya tag till derbyt mot Fulham på söndag.
Man kan ju hoppas att ett antal spelare då är tillbaka i speldugligt skick så att coach Luzon kan formera en bättre startelva med framförallt lite bättre forwards, för framåt har vi problem just nu.
Så nu gäller det bara att hitta tillbaka till Back to basic, låt inte motståndaren få några enkla gratismålchanser och tryck dit dina egna chanser när de dyker upp !
På söndag vet vi svaret och jag hoppas innerligt att svaret är tre friska poäng mot Fulham.