Championship: Turf Moor , Lör 19/12 kl 16:00

44 Scott Arfield
53 Scott Arfield
55 Andre Gray
78 Sam Vokes

Charltons usla form bara fortsätter och mot Burnley blev det en smällkaramell på hela 4-0 i baken.

Charltons problem bara fortsätter och risken är nu stor att det kommer att bli Leauge 1 spel på The Valley till nästa säsong.
Spelet hackar betänkligt, spelarna försöker men saknar självförtroende, skadorna är många och blev fler under matchen mot Burnley, så det är inte mycket som talar för vårt Charlton just nu !
Kommande matcher mot Bristol C(b), Wolverhampton(h), Nottingham(h) och Huddersfield(b) de kommande omgångarna avgör nog ganska mycket av säsongen, för spelar vi inte in lite poäng i dessa matcher så blir det definitivt bottenkamp under resten av vintern/våren.

Matchen mot Burnley var som tidigare under säsongen, laget kämpar på så gott de kan men är som i så många andra matcher under hösten klassen sämre än sina motståndare och därför vann också hemmalaget med klara 4-0.
Ett mål föll i första halvlek och sedan tre till i andra halvlek, men redan efter det första målet så försvann nog Charltons hopp om att få med sig någon poäng i denna svåra bortamatch.
Nu gäller det att kraftsamla till kommande matcher under jul/nyår och även om det mesta ser nattsvart ut så måste man ju försöka hålla humöret uppe.
Sedan är det ju julafton i morgon och då kanske man kunde önska sig en säck med riktigt bra fotbollsspelare och en tränare som vet vad som krävs för att spela i The Championship, så vi får se i morgon om mina önskningar besannas eller ej !?