Championship: Griffin Park, Lör 5/3 kl 16:00
Domare: Brendan Malone
Publik: 10108 (1175 Charlton fans)

26, Barbet 1, Harriott
69, Harriott

När Charlton var nere för räkning vann man äntligen en match och kanske det nu finns en liten chans att det spelas Championship på The Valley även nästa säsong.

Charlton har gjort en usel säsong och som supporter till denna klubb har det varit en riktigt tung säsong, men mot Brentford borta tog man nu tredje bortasegern för säsongen och även om vi har sju poäng upp till MK Dons så finns det ju i alla fall ett litet hopp även för Charlton som nu även möter just MK Dons i nästa hemmamatch !

Mot Brentford fick man en drömöppning då Callum Harriott gjorde mål i första minuten och i första halvlek spelade Charlton riktigt bra fotboll, men precis som vanligt fick vi problem när motståndaren fick hörna i 26:e minuten,
Bollen når fram till Yoann Barbet som trycker in 1-1 och återigen har vi släppt in ett mål efter hörna och det känns som vi gjort det ett antal matcher i rad nu efter nyår !
Men trots detta kom Charlton tillbaka igen och Callum Harriott gjorde även sitt andra mål i 69:e minuten och efter detta jagade Brentford en kvittering, men Charlton lyckades hålla undan och vann också matchen helt rättvist !