Inför matchen Preston - Charlton

Championship: Deepdale, Tis 23 feb kl 20:45

Charlton på jumboplats reser till Preston, där hemmalaget har god form. Kan det gå annat än dåligt för våra Addicks?

José Riga och hans mannar åkte på rejält med däng borta mot Fulham i helgen, och sett till de senaste resultaten för kvällens motståndare väntar mer av detsamma. Preston har vunnit tre raka matcher, varav den senaste mot sjätteplacerade Sheffield Wednesday. Med den imponerande segern i bagaget lär det tiondeplacerade laget vara fulla av självförtroende när jumbon Charlton kommer på besök denna tisdagkväll.

Hur kan Charlton tänkas ställa upp? Troligen liknar uppställningen den som föll till föga mot Fulham i helgen, möjligen med ett par byten. Har med Solly i min laguppställning, men kan tänka mig att han inte spelar två matcher på så kort tid.

Det skulle vara skönt att se killarna överraska. Det finns kvalitet bland Charltons unga spelare, och kan de bara hitta målskyttet så kanske vi har en chans. Sex poäng upp till trygghet och allt färre matcher kvar att ta oss dit. Bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

Senast de två lagen möttes på Deepdale blev det 2-2. Danny Haynes och Dany N'guessan gjorde Charltons mål. Därefter vann vi League One. Nu ser vi till att hålla oss därifrån!

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Teixeira
Lennon
Fox

Poyet
Lookman
Gudmundsson
Harriott

Ghoochannejhad
Makienok