Inför matchen Hull-Charlton

Championship: KC Stadium , Lör 16/1-2016 kl 16:00

För ett lag som Charlton med uselt självförtroende känns nog dahens match som the road to hell, men det är faktiskt bara the road to Hull !

Om ni kommer i håg säsongsinledningen, så vet ni också att vi i augusti månad vann matcher mot tippade topplagen QPR och dagens motståndare Hull. Då såg det ju väldigt bra ut med en säsongsinledning med två vinster på de tre inledande matcherna, men sedan har det bara gått utför för vårt Charlton som sedan dess bara har två ynka vinster till, så därför ligger vi också nu i bottenträsket på plats 23, dvs näst sist i tabellen.
Sedan möter vi ett Hull i eftermiddag som sakta vandrat uppåt i tabellen och just nu ligger man på andra plats, så det är inte mycket som talar för Charlton i dagens match.

Lägger vi sedan till vår underbara cirkus med tränare in/ut under säsongen så blir man ju bar dyster av tanken, där i dag en kille som heter Wim De Corte skall leda laget, den tredje coachen denna säsongen, men nästa vecka kommer nummer fyra då Jose Riga checkar in för att försöka rädda nytt kontrakt till vår kära klubb.
På skadefronten hittar vi nu Ahmed Kashi, Jordan Cousins, Patrick Bauer, Alou Diarra och Ademola Lookman, medan Reza Ghoochannejhad äv avstängd.
Jag vet inte riktigt hur man kommer att formera laget, men gissar nog på ett 4-5 1 system där vi kan räkna med att Hull kommer att dominera och ett Charlton som försöker hålla tätt bakåt och kanske försöka kontra när det finns en chans.
Dock tror jag att Hull blir för svåra och vinner matchen med ett par mål och nedan ser ni den troliga startelvan.

Kämpa Charlton !

Magnus Persson 16/1-201

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Johnson
Lennon
Fox

Gudmunsson
Poyet
Williams
Jackson
Harriott

Vaz Te