Inför matchen Charlton - Cardiff

Championship: The Valley , Lör 13/2 kl 16:00

Efter  förlusten senast trillade Charlton ner på jumboplatsen och i eftermiddag gäller det att visa hemmapubliken att man är bättre än vad tabellen visar då Cardiff gästar The Valley.

Charlton har det tufft båda på plan och utanför plan där fansen rasar mot ägarens skötsel av klubben och som om inte det skulle vara illa nog trillade vi ocksp ner på jumboplatsen i tabellen efter förra helgens förlust.
Man trodde kanske att vi var lite på gång efter segern för två veckor sedan mot Rotherham, men detta är ju Charlton så det var direkt ner i kolkällaren igen förra helgen då vi förlorade mot bottenkollegan Bristol City hemma på The Valley.
Men bottenstriden är jämn så det lär nog bli kamp enda in på mållinjen i maj månad, men då gäller det ju också att spela in lite trepoängare för att hänga på racet vilket vi ju inte är bortskämda med hittils denna säsong, men kanske nye coachen Jose Riga har börjat få lite ordning på sitt stukade lag !?

Nyförvärven Rod Fanni och Yaya Sanogo kanske får chansen i dag, men lär nog starta på bänken i så fall och i går kväll blev det även klart att före detta Juventus backen Marco Motta var klar för Charlton, men han ankommer tydligen först till London under nästa vecka.
Matchen i eftermiddag lär bli tuff då gästande Cardiff jagar en kvalplats till Premier Leauge, men jag är lite positiv och tror på seger med 2-1.

Kämpa Charlton !

Magnus Persson 13/2-2016

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Teixeira
Lennon
Fox


Gudmundsson
Jackson
Cousins
Bergdich

Vetokele
Makienok