Inför matchen Cardiff-Charlton

Championship: Cardiff City Stadium , Lör 26/9 kl 16:00

Ett Charlton med en tung period av matcher bakom sig åker till Wales för att möta Cardiff City som kommer till match med två raka förluster, så det är två lite halvstukade lag som möts i eftermiddag.

Ett lite stukat Charlton åker till Wales för att möta Cardiff City, inte bara för att man har fem raka matcher utan seger, utan även för att det ser ut som att nio spelare ser ut att missa eftermiddagens match.
Alou Diarra är avstängd efter utvisningen mot Crystal Palace och sedan har följande spelare skadekänning, Simon Makienok, Igor Vetokele, Stephen Henderson, Johnnie Jackson, Cristian Ceballos, Reza Ghoochannejhad, Regan Charles-Cook och Frank Moussa !
Så troligen var det fler spelare i rehabrummet på gårdagens träning på Sparrows Lane än som var ute på träningsplanen och tränade inför eftermiddagens match !

Men coach Guy Luzon får väl trolla lite och se vad han kan skrapa fram för lag och med lite tur kanske vi kan gneta till oss en poäng, för mer kan man kanske inte våga önska sig i denna svåra match.
Det gäller även för spelare som Chris Solly, Jordan Cousins, Patrik Bauer och Johann Berg-Gudmiúndsson att plocka fram lite ledartakter och försöka leda dagens stukade lag till en bra match.
Vi håller tummarma och jag kan själv bara tro att vi kan plocka en poäng och förhoppningsvis så kan vi snart vända denna negativa trend av mindre bra matcher !

Kämpa Charlton !

Trolig laguppställning

Pope

Solly
Bauer
Sarr
Fox

Gudmundsson

Cousins
Kashi
Bergdich

Watt
Aherne-Grant