Inför matchen Bristol City - Charlton

Championship: Ashton Gate, Lör 26 dec kl 16:00

Charltons resa ner mot League One går allt fortare. Kan Bristol City betvingas för att sakta ner fallet?
 

Årets match på annandagen äger rum på bortaplan nere i Bristol. Det är gamla goa City som står för motståndet, ett lag som liksom Charlton ibland kallas för The Robins. Bristols bästa lag (Rovers har det lite svårt) ligger på en föga smickrande tjugondeplats i ligan, dock tre steg ovanför nästjumbon Charlton. Senaste tre matcherna bjuder på sammanlagt fyra poäng, där det senaste resultatet var 1-1 hemma mot QPR. Själva kommer vi som bekant med 0-4 i baken från Burnley.

Några av Charltons nyckelspelare lär missa denna viktiga "sexpoängare". Patrick Bauer och Ricardo Vaz Te är båda skadade. Däremot får vi förhoppningsvis se succéynglingen Ademola Lookman tillbaka i truppen, liksom Johann Berg Gudmundsson, två spelare som saknades mot Burnley.

Det lär bli en tuff uppgift mot Bristol, inte minst då man betänker att Charlton både har svårt att göra mål och lätt att släppa in dem. På -19 i målskillnad är vi värst i ligan. Senast vi mötte Bristol City på Ashton Gate blev det dock 2-0 till våra Addicks. Låt oss hoppas på ett liknande resultat idag!

Trolig laguppställning

Trolig laguppställning:
Henderson

Solly
Lennon
Diarra
Fox

Gudmundsson
Jackson
Cousins
Reza

Lookman
Makienok