Inför matchen Brentford-Charlton

Championship: Griffin Park, Lör 5/3 kl 16:00

Ett stukat Charlton åker tvärs över London för att möta Brentford i ett Londonderby !

Ett Charlton med usel form (en poäng på de fem senaste) åker till västra London för att spela derby mot Brenford och många Charlton fans kommer att åka båt till matchen !
Det kan nog bli en trevlig båttur på Themsen och intresset för matchen är stort bland fansen trots att det går uselt för Charlton och det är nog kanske för att det kan vara sista gången Charlton spelar på klassiska Griffin Park då Brentford så småningom kommer att flytta till nybyggda Brentford Community Stadium och om vi nu trillar ner till Leauge 1 så kommer vi inte att spela mot London grannen nästa säsong.

Vi möter ett Brentford som ligger på säker mark i mittens rike, där man inte har stor chans att nå en kvalplats och även ner till lagen i botten är det ganska många poäng, så de kan nog spela avslappnat, men kanske just därför Charlton har en chans att plocka poäng trots att de har usel form.
Vi har spelat in 25 poäng på 34 matcher och det är ju direkt uselt, men trots detta har vi bara sju poäng upp till MK Dons som ligger ovanför nedflyttningsstrecket och just MK Dons möter vi på The Valley på tisdag, så kan vi vinna mot Brentford så kanske vi kan ha en liten chans till att spela till oss ett nytt kontrakt !?

Till lördagens match saknas som vanligt en del spelare såsom Johnnie Jackson, Chris Solly, Igor Vetokele och Harry Lennon, men kanske Jordan Cousins kan spela igen och även tremålsskytten mot Reading Yaya Sanogo lär vara tillbaka i speldugligt skick efter att ha haft stora problem med kramp i låret under senaste matchen.
Detta kan vara sista chansen att hoppa på tåget så jag hoppas vi tar den chansen och tippar vinst med 1-2.

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson 4/3-2016

Trolig laguppställning

Henderson

Motta
Teixeira
Johnson
Yun

Gudmundsson
Cousins
Diarra
Harriott

Makienok
Sanogo