Inför matchen Bolton-Charlton

Championship: Reebok Stadium 19/4-2016

I kväll spelas ännu en ödesmatch för Charlton då man möter jumbon Bolton på bortaplan.

I kväll kan Charlton bli degraderade till Leauge 1 när man ställs mot redan degraderade Bolton på bortaplan och även om vi vinner i kväll så talar mycket för att vi spelar Leauge 1 fotboll till hösten.
Charlton måste vinna sina fyra återstående matcher mot Bolton(b), Brighton(h), Leeds(b) och Burnley(h) samtidigt som någon av Rotherham, Fulham, Nottingham och Blackburn som är elva poäng före oss måste förlora sina sista fyra matcher, så visst finns chansen, men som alla förstår är den mikroskopisk.
Sedan skall man ju även veta att Charlton och Bolton har varit The Champioships sämsta klubbar denna säsong, så att dessa två degraderas är helt rätt och riktigt.

Som vanligt har vi ett par lirare borta i bland annat Chris Solly, Johann Berg Gudmundsson och Yaya Sanogo, plus ett par långtidsskador, så jag tippar på följande startelva och tippar att det slutar 2-2 vilket gör att vi i kväll blir klara för Leauge 1, men vi skall inte kasta in handuken redan nu utan får vänta tills i kväll då vi vet hur alla matcherna slutar !
 

Trolig laguppställning

Pope

Motta
Fanni
Teixeira
Fox

Harriott
Cousins
Diarra
Yun

Vekokele
Lookman

 

Artikelns skriven av Magnus Persson 19/4-2016