Inför matchen Sheffield W - Charlton

Championship: Hillsborough, Lör 11 apr kl 16:00

Säsongen ska mest spelas av för Charlton, och ett av mötena sker hos Sheffield Wednesday. Yorkshirelaget är i en liknande situation och det kan väl bli hur tråkigt som helst. Eller alldeles, alldeles underbart.

Charlton ligger på 11:e plats och har varken chans på kvalspel eller på att åka ur. Wednesday på 12:e plats ligger i princip likadant till och det lutar åt en lite avslagen match. För att råda bot bjuder Sheffield på billiga biljettpriser, tio för de stora och fem för de små.

Våra Addicks kan få jobba hårt för att göra mål. Lördagens hemmalag har nämligen hållit sexton nollor i år. Samtidigt har de inte gjort mer än 37 mål, vilket kanske visar varför de ligger där de ligger, alltså jämte oss i tabellen. Detta till trots har de viss kvalité i anfallet. Nuhiu och McGugan är båda farliga spelare. Den förre gjorde mål i Marvin Sordells livs match förra året, då den dåvarande Charltonanfallaren själv vände ett 2-0-underläge till 3-2-seger med ett fint hattrick.

Den här helgen är Sordell dock inte på plats, och det blir andra som får ta upp taktpinnen i den mestadels betydelselösa matchen. Förhoppningsvis ställer Berg Gudmundsson och Watt till med lite kalabalik hos hemmaförsvaret och låter Charlton åka hem med tre pinnar i bagaget. Får JBG en frispark i hyfsat läge kan vad som helst hända.

Charlton lär ställa upp med något i stil med följande

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Cousins
Buyens
Bulot

Eagles
Watt

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2015-04-10 kl 23:20