Matchrapport Derby - Charlton

Championship: iPro Stadium, Tis 24 feb kl 20:45
Resultat:
 2 - 0  (2 - 0)
Domare: David Coote
Publik: 28 277

Målgörare
9 Hendrick  
17 Lingard  
   

Derby avgjorde matchen tidigt med två snabba mål och redan efter 17 minuter var ställningen 2-0,men Derby är ett riktigt bra lag och trots förlusten gjorde inte Charlton någon dålig match så förhoppningsvis kommer vi att göra ett bättre resultat när Huddersfield gästar The Valley på lördag.  

Serieledande Derby satte upp högsta fart från början när Charlton kom på besök och redan efter 17 minuter stod det 2-0 på den stora tv skärmen. Först blev det 1-0 genom Jeff Hendrick och sedan 2-0 i 17 minuten genon Jesse Lingard vilket också gjorde att det var uppförsbacke direkt för Charlton, som trots att de inte gjorde någon dålig match aldrig var riktigt nära att störa ett riktigt starkt Derby.

Det är bara att skaka av sig denna förlust och ta nya tag när Huddersfield med Chris Powell vid rodret kommer på besök och eftersom det är en så kallad fem punds match där biljetterna kostar just 5 pund, vilket också gör att det ser ut att bli en 26000-27000 åskådare på The Valley på lördag.

Vi trillade i och med förlusten ner två placeringar i tabellen, men de fyra i botten förlorade så vi har fortfarande åtta poäng ner till grannen Millwall och på lördag möts bland annat Millwall-Rotherham, som är fem poäng efter Charlton och Blackpool-Wigan.

En vinst för Charlton och oavgjort i de två andra matcherna hade smakat mumma, men det kanske är för mycket att önska sig och det viktiga är ju att man vinner sina egna matcher ! Det kommer i alla fall bli spännande att följa de återstående matcherna av säsongen och förhoppningsvis får vi även nästa säsong chansen att titta på Championship fotboll på The Valley.

Laguppställning Derby

Grant

Christie
Keogh
Shotton
Forsyth

Ince
Thorne (Mascarell 71)
Hendrick
Hughes (Bryson 76

Lingard (Dawkins 69)
Bent

Laguppställning Charlton

Henderson

Solly
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Wilson (Diarra 46)
Buyens
Bulot (Eagles 68)

Vetokele
Watt (Harriott 71) 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-02-26 20:38