1 - 0  (1 - 0)
Domare: Andrew Madley
Publik: 17 628

3 Buyens (straff)

Charlton är fortsatt obesegrade i årets upplaga av The Championship och man uppträder stabilt även om matchen mot Watford kanske inte var årets bästa, så vann man genom att spela taktiskt och genom att vara ramstarka bakåt ! Fortsätter det så här så skall vi alla fall slippa bottenstrid denna säsong !?

opplaget Watford gästade The Valley och fick något orättvist åka hem till norra London utan några poäng, men Charlton behöver inte be om ursäkt för vinsten även om nog gästerna skulle haft med sig en poäng i alla fall i denna toppmatch.

Charlton fick en drömstart redan i tredje minuten då Igor Vetokele blev nerdragen och straffen slog sedan Yoni Buyens säkert i mål till 1-0.
Detta gav Charlton ökat självförtroende och första halvtimman var det hemmalaget som styrde och ställde med tålamod i spelet och man tillät inte Watford att komma in i matchen, men efterhand så tuggade sig gästerna dock in i fighten och efter en dryg halvtimma skulle man nog haft en straff när Troy Deeney blev fälld av Tal Ben Haim, men domaren Andrew Madley friade !

Andra halvlek fortsatte med att Watford hade mycket boll, dock utan att skapa något farligt framför duktige Stephen Henderson som dock till sist fick göra två bra räddningar.
Men Charlton spelade stabilt och framförallt känns man stabila bakåt och släpper inte till många målchanser !
Framåt fanns det dock lite övrigt att önska då Igor Vetokele och George Tucudean såg lite sega ut denna eftermiddag och även om man slängde in Franck Moussa tidigt så kunde man inte matcha Watford i andra halvlek !
Sedan måste jag även framhålla Watfords skånske mittback Joel Ekstrand, en riktigt bra mittback som troligen hade varit aktuell för landslaget om vi haft en fotbollskunnig förbundskapten !
Så vi skall nog vara riktigt nöjda med de tre poängen och nu är det tätt på given då Wolverhampton kommer till The Valley redan i kväll, så om förlustnollan då fortfarande håller eller om första förlusten då kommer vet vi vid ca 2300 i kväll !